صادرات نخستین محموله شمش آلومینیوم در آینده نزدیک

بیمه برتر: مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد از فراهم شدن مقدمات لازم برای صادرات نخستین محموله شمش تولیدی مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب به بازارهای جهانی خبر داد.
صادرات نخستین محموله شمش آلومینیوم در آینده نزدیک
به گزارش پایگاه خبری و تخصصی بیمه برتر: فریدون فدایی دولت با اعلام این خبر افزود: نخستین محموله شمش تولیدی مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب (سالکو) یا اولین محموله محصول صادراتی منطقه ویژه لامرد به زودی وارد بازارهای جهانی می شود.

وی تصریح کرد: در حال حاضر مقدمات و شرایط برای صادرات 13 هزار تن شمش تولیدی آلومینیوم جنوب با همکاری گمرک منطقه ویژه اقتصادی لامرد فراهم شده است.

IMG-20200708-WA0000

دیگران چه می خوانند:


مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد با بیان اینکه شمش‌های تولیدی با برند تجاری سالکو به بازار جهانی صادر می شود، ادامه داد: اکنون پس از چندین سال و با تلاش‌های بی‌وقفه مسئولان، مهندسان و کارگران در حالی آرزوی دیرینه مردم محقق می‌شود که منطقه ویژه اقتصادی لامرد به جمع تولید‌کنندگان فلز ارزشمند آلومینیوم پیوست و از این طریق این منطقه نقش برجسته‌ای در صادرات محصولات آلومینیومی دارد که گامی بزرگ برای تحقق افزایش توان صادراتی کشور خواهد بود.

فدایی دولت آماده شدن نخستین محموله صادراتی شمش آلومینیوم از منطقه متبوعش را مایه افتخار توصیف کرد و ادامه داد:صادرات محصولات شمش آلومینیوم به بازارهای جهانی درحالی است که این شرکت اخیرا در لیست تحریم‌های اقتصادی آمریکا قرار گرفت و همین امر سبب شد تا دست‌اندرکاران با همتی مضاعف و در سال جهش تولید با تکیه بر عزم و اراده و توانمندی متخصصان داخلی  پیش از موعد زمان بندی شده موفق به تمهید شرایط صادرات این فلز ارزشمند شدند و این روند با  جدیت و حجم بیشتری ادامه می‌یابد.
 

IMG-20200708-WA0001

وی در ادامه با اشاره به مهیا بودن شرایط برای سرمایه گذاری در شهرک پایین دست آلومینیوم (آلوم شهر) اضافه کرد: طرح آلومینیوم جنوب با ظرفیت تولید ۳۰۰ هزار تن و با زنجیره کامل تولید شامل کارگاه‌های ذوب آلومینیوم، آندسازی، سالن‌های ریخته‌گری و سایر تجهیزات بستر
بسیار مناسبی برای سرمایه‌گذاری در شهرک پایین دست آلومینیوم (آلوم شهر) فراهم کرده است.

فدایی دولت بر این باور است که حمایت از شهرک پایین دست آلومینیوم سبب مانع از خام فروشی، خلق ارزش افزوده عظیم و ایجاد اشتغالزایی چند برابری می شود زیرا سرمایه‌گذاران باکمترین هزینه می توانند محصولات مختلف آلومینیومی را در سایت پیش‌بینی شده  تولید کنند  و از سویی هیچ محدودیتی در تامین خوراک و مواد اولیه در این عرصه وجود ندارد و همه زیر ساخت‌ها در دسترس سرمایه گذاران است. 

به گفته این مقام مسئول  همه  مجموعه‌ها و دستگاه‌های مسئول  مستقر در منطقه ویژه اقتصادی لامرد بویژه  متولیان گمرک مهیای  انجام مراحل قانونی صدور اولین  محموله شمش آلومینیوم سالکو به بازارهای بین المللی هستند.

کارخانه عظیم آلومینیوم جنوب با ارزش سرمایه گذاری ۱.۲ میلیارد دلار (یک و دو دهم میلیارد دلار) با عاملیت بانک صادرات ایران و همکاری سندیکای بانکی با تامین سرمایه از طریق منابع خارجی و با سرمایه گذاری شرکت سرمایه گذاری غدیر و سازمان ایمیدرو ساخته شد و در اوایل اردیبهشت ماه امسال به صورت ویدیو کنفرانس و با دستور رئیس جمهور و باحضور وزیر صمت به بهره برداری رسید.

این کارخانه به عنوان مدرنترین و بزرگترین کارخانه آلومینیوم ایران در مساحت 200 هکتار در منطقه ویژه اقتصادی لامرد با هدف رفع نیازهای داخلی و توسعه صادرات و به ویژه محرومیت زدایی زمینه ایجاد اشتغال ۱۵۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۵۰۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم را در فاز نهایی فراهم می کند.

باتوجه به شرایط مهیا شده پس از افتتاح آلومینیوم جنوب و تولید شمش و آلومینیوم مذاب نیز امکان سرمایه گذاری در طرح هایی پرسودی چون تیوب آلومینیومی، کرکره، سقف کاذب، درب و پنجره دو جداره، بازیافت ضایعات، رینگ خودرو، فویل، کامپوزیت، پیستون و سرسیلندر، سیم و کابل، پارچه نسوز، قوطی بسته بندی، انواع پروفیل، پیچ و مهره، کویل food grad فراهم کرده است.

منطقه ویژه اقتصادی لامرد در جنوب استان فارس در وسعتی بالغ بر ۸۵۰۰ هکتار از زیرمجموعه های سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) و با اهدافی نظیر انتقال دانش، افزایش توان صادراتی و تامین نیازهای داخلی از طریق توسعه صنایع مادر، اشتغال زایی و رفع محرومیت مناطق پیرامونی، جذب سرمایه های داخلی و خارجی و اجرای سیاستهای توسعه ای منطقه ای در محل تلاقی سه استان دارای منابع سرشار نفت و گاز (فارس، بوشهر و هرمزگان) واقع شده است.

مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب، نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی، نیروگاه سیکل ترکیبی ۹۳۰ مگاواتی، کارخانه های تولید سنگ مصنوعی و آسفالت از دیگر صنایع مستقر در این منطقه هستند. 

در طرح جامع منطقه ویژه اقتصادی لامرد نیز تولید شمش منیزیم، فولاد، آلومینیوم و صنایع مرتبط با پایین دست، نیروگاه‌های برق و صنایع پتروشیمی، نفت و گاز، سیمان و استقرار صنایع مادر پیش بینی شده است.


منبع:شمانیوز

 

صادرات نخستین محموله شمش آلومینیوم در آینده نزدیک

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟